Welkom bij Keuter Poedercoating...

Bij keuter poedercoating heeft u een ruime keuze uit 200 standaard RAL kleuren.
Behalve deze standaard kleuren hebben wij ook diverse specials voorradig.

 • Metallic
 • Mat, zeide- en hoogglans
 • Hamerslageffect
 • Keuter Poedercoating biedt u ook additionele diensten, zoals montage, verpakken voor rechtstreekse verzending en kan op verzoek het totale transport verzorgen.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen, onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie bij ons.

  Wij kunnen zowel enkel stuks als massa productie voor u spuiten, daar wij zowel hand- als volledig automatisch kunnen poedercoaten.
  Probeert u de voordelen die Keuter Poedercoating u kan bieden eens uit en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Met vriendelijke groet,
  Robert J.B. Keuter

  Informatie

  Coatingsproces
  Poeders zijn te onderscheiden in 2 groepen, te weten:

  - Thermoharders
  - Thermoplasten

  Een thermoharder blijft hard nadat deze is uitgemoffeld en een thermoplast wordt weer zacht bij hogere temperaturen. Bij Keuter Poedercoating gebruiken we uitsluitend thermoharders. Deze thermoharders zijn weer op te splitsen in 3 verschillende categoriŽn.

  - Epoxy
  - Epoxy-Polyester
  - Polyster

  Het verwerken van de poedercoating
  Keuter Poedercoating maakt gebruik van electrostatisch poedercoaten. Dat wil zeggen dat de poeder middels electrode in het pistool wordt opgeladen. De te coaten producten worden aan de automaat gehangen en krijgen op deze manier een positieve aarding.

  De poedercoating die negatief is geladen, wordt hierdoor aangetrokken aan het product (statisch). Voorbeeld: Denk bij een schok bij het uitstappen van een auto. Vervolgens rollen de producten aan de automaat de oven in met een temperatuur tussen de 160-200 graden, waardoor het poeder gaat vloeien en een egale coating wordt.
  Zodra de producten uit de oven rollen en zijn afgekoeld worden ze verpakt en zij ze klaar voor transport.

  Referenties

  Keuter Poedercoating werkt voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Uiteraard zijn wij in het bezit van referenties welke wij u op verzoek graag toezenden.

  Bedrijfsprofiel

  Voor het vol-automatisch poedercoaten beschikken wij over volautomatische poederlakstraat. De te coaten producten kunnen hierbij een maximale afmeting mogen hebben van 2200mmx800mmx1000mm (LxBxH).


  Voor kleine aantallen hebben we ook de beschikking over een handlijn waarbij de te coaten producten maximale afmetingen mogen hebben van 5500mmx1800x2000mm (LxBxH).

  Voor afwijkende maten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

  Contact

  Bezoekadres
  Keuter Poedercoating
  Parallelweg 40
  7741 KB Coevorden

  Telefoon: (0524) - 511810
  Telefax: (0524) - 524652

  Website: www.keuterpoedercoating.nl
  E-mail: info@keuterpoedercoating.nl


  Klik voor vergroting